7 spørgsmål og svar​

1. Hvad kan en kiropraktor behandle?

Svar: De fleste smertetilstande i led og muskler. Smerter fra ryg og fra led og muskler i arme og ben, hold i nakke og ryg, ischiassmerter og hovedpine er blandt de mest almindelige tilfælde.

2. Gør behandlingen ondt?

Svar: Behandling hos en kiropraktor er for det meste smertefri og gør IKKE ondt. Mange er dog nervøse alligevel. Det kan skyldes historier om lyden af det ”knæk” , man kan høre under den såkaldte manipulationsbehandling. Lyden skyldes ikke, at noget brækker eller rives over, men at der opstår et undertryk i leddet, der behandles, hvorved der dannes og frigives nogle luftbobler. Det er altså kun luftbobler, der skaber den karakteristiske lyd.

3. Er kiropraktik farligt?

Svar: Nej! Man kan opleve ømhed efter en behandling i op til to dages varighed, men det er naturlige bivirkninger. Yderst sjældent opstår der alvorlige bivirkninger. Jeg har dog aldrig erfaret det i min praksis – eller hørt om det fra mine kollegaer. Hvis man sammenligner med risikoen forbundet med medicin og operationer er risikoen på det nærmeste 0.

4. Skal man have henvisning fra lægen?

Svar: Nej.

5. Er det rigtigt, at man får løse led eller slidgigt af at blive kiropraktisk behandlet?

Svar: Nej. Flere undersøgelser har påvist, at man hverken får løse led eller slidgigt af manipulationsbehandling. Derimod normaliseres leddenes og musklernes funktionsevne, så patienten bliver fri for smerter og gener.

6. Er det farligt for spædbørn at blive behandlet?

Svar: Nej. Behandlingen er meget blid og nænsom. Den består af massage og lette tryk og er normalt ikke ubehagelig for barnet. Læs mere...

7. Skal jeg blive hjemme fra arbejde og holde mig i ro?

Hvis du pludselig oplever en ny smerte i ryg eller nakke, skal du så vidt muligt fortsætte din dagligdag, som du plejer.

Hvis du har et hårdt fysisk arbejde, fx som skraldemand eller rengøringsassistent, bør du holde dig mere i ro. Kontakt din læge eller kom direkte til en kiropraktor, hvis smerten ikke går væk inden for et par dage.

Har du nogle spørgsmål?​

Så kan du sende dem til mig via formularen,

​så vender jeg tilbage hurtigst muligt.​

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Følg os på Facebook​

​“

Jeg ser på hele mennesket, når folk kommer med rygsmerter eller problemer med nakke og skuldre. Jeg sætter samtalen højt. Behandlingen begynder ved første konsultation. Og du får øvelser og gode råd med hjem.

”​​

Udtalelser fra vores kunder

Her kan du læse et par udtalelser fra vores glade kunder.

Lars (53 år)

”Jeg havde pga. havearbejde og efterfælgende hård cykeltræning fået korsbenet trukket skævt. Det bevirkede, at min lænd låste fuldstændigt og jeg kunne næsten ikke gå eller stå oprejse. Når jeg stod op var min overkrop foroverbøjet samtidig med, at den var trukket kraftigt til højre. Jeg var kun i stand til at gå ved at støtte begge hænder på mine lår for derved at holde vægten fra overkroppen. Uden denne støtte faldt jeg sammen. Det var lidt kritisk eftersom jeg skulle holde sølvbryllup sidst på eftermiddagen😊 Seriøs og grundig forundersøgelse inden selve behandlingengik i gang. Jeg fik 2 behandlinger hos Ulla og allerede efter den første kunne jeg gå fra klinikken, så festen var reddet😊 Dagen efter fik jeg en opfølgende behandling og efter yderligere en dag sad jeg på cyklen igen 😊 Bedste anbefalinger herfra."

Michelle (27 år)

”Da sundhedsplejersken fortalte, at min datter på næsten 3 mdr. var C formet besluttede jeg mig for at kontakte en kiropraktor. Jeg søgte på google og der dukkede Ulla op, jeg kiggede på hendes hjemmeside og tænkte, det er hende der skal hjælpe min datter.

Lige fra jeg trådte ind af døren, kunne jeg mærke, at jeg var landet et godt sted. Ulla er fantastisk sød og virkelig god til børn (og deres forældre). Jeg følte mig tryg hele vejen igennem behandlingen.

Nogle måneder efter begynder jeg selv at få utrolig mange smerter i skulderbladet, ryggen og lænden, så jeg ringede og fik en tid hos Ulla, jeg har nu været til 4 behandlinger og jeg kan allerede mærke en stor forskel.

Der er ingen tvivl om, at Ulla er en kompetent kiropraktor med stor erfaring."

Søren (45 år)

”Fik en kompetent, tryg og god 1 behandling idag på en akut tid. Har været hos flere kiropraktorer og denne var den mest komplette. Kommer helt sikkert fast fremover."

​Hvad koster en kiropraktor?

​Priserne for en behandling begynder fra kun 313 kr. Er du medlem af Sygeforsikring Danmark, så kan du få tilskud til behandlingen.​​

Oplever du smerter eller ømme muskler og led, så kontakt os allerede i dag.​

Vi kan kontaktes på telefon 31 36 90 36 eller e-mail ulla@kiropraktorulla.dk.

Du kan også vælge at booke en tid online.

Om os

Hos Kiropraktisk klinik v/Ulla Kjær Knudsen fokuserer vi på forskellige behandlingsmetoder, alt efter hvilken klient vi har med at gøre. 

Alle klienter er forskellige – smerterne ligeledes. Vi gør altid vor bedste for at hjælpe kroppens led og muskler til at fungere optimalt.

Kontakt os

Kiropraktisk Klinik v/Ulla Kjær Knudsen​

Bækkeskovvej 4, 2665 Vallensbæk

- Klik for rutevejledning

Telefon: 31 36 90 36

E-mail: ulla@kiropraktorulla.dk

Åbningstider

​Mandag - torsdag

8:00 - 17:00​


Fredag

8:00 - 16:00