Behandling af slidgigt ved hjælp af manipulationsbehandling

​Skal du bruge hjælp i forbindelse med behandling af slidgigt? I så fald er du kommet til rette sted. Hos Kiropraktisk Klinik, Ulla Kjær Knudsen kan vi nemlig behandle slidgigt, og vi har især mange klienter fra Vallensbæk, Brøndby og Albertslund. 

Vi lindrer slidgigten ved hjælp af manipulation af de led, der er ramt. Manipulationsbehandlinger kan have en rigtig god smertestillende virkning for dig, der døjer med langvarige smerter i ryg eller lænd.

​​

Hvorfor får man slidgigt? Hvad er slidgigt?

Hvorfor får man slidgigt, og hvad er slidgigt i det hele taget? Slidgigt er en kronisk gigtsygdom, der opstår ved, at brusken i leddene nedbrydes gradvist. Der kan være en lang række årsager til, hvorfor man får konstateret slidgigt. 

Det kommer eksempelvis hyppigere med alderen, og herudover er nogle erhvervsgrupper mere udsatte end andre.


​​Endvidere kan overvægt og arv også spille en rolle. Slidgigt rammer både:

 • ​Knæ
 • ​Kæben
 • ​Hoften
 • ​Nakken
 • ​Fingrene
 • ​Lænden
 • ​Ryggen
 • ​Skulder
 • ​Fod
 • ​Hænder
 • ​Ankelled
 • ​Håndled

Vi kan være behjælpelige, når det kommer til at behandle slidgigt.​

​Skriv, eller ring for mere information om behandling af slidgigt

Har du brug for hjælp til behandling af slidgigt, bør du altså tage kontakt til os allerede i dag. 

Vi tilbyder nemlig manipulationsbehandlinger, der har en god smertestillende virkning, og herudover tilbyder vi forskellige massageformer, ligesom at du kan få et personligt træningsprogram. 

Er du interesseret i at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med at behandle din slidgigt, skal du være mere end velkommen til at tage kontakt til os med det samme.

Det kan du gøre ved at sende os en besked til e-mail ulla@kiropraktorulla.dk, eller du kan ringe til os på telefon 31 36 90 36. Vi glæder os til at hjælpe dig med at opnå en forbedret livskvalitet. 

Har du nogle spørgsmål?​

Så kan du sende dem til mig via formularen,

​så vender jeg tilbage hurtigst muligt.​

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Følg os på Facebook​

​“

Jeg ser på hele mennesket, når folk kommer med rygsmerter eller problemer med nakke og skuldre. Jeg sætter samtalen højt. Behandlingen begynder ved første konsultation. Og du får øvelser og gode råd med hjem.

”​​

Udtalelser fra vores kunder

Her kan du læse et par udtalelser fra vores glade kunder.

James Taylor

"Sed disæamet ea est ipsa optio mi vel ad ad ea hac libertatum, eros sit esse nec aperiam. Oøse quo mi ordinem ea purus adæconvincunturque"

Amy E.

​"Sed disæamet ea est ipsa optio mi vel ad ad ea hac libertatum, eros sit esse nec aperiam. Oøse quo mi ordinem ea purus adæconvincunturque"

Dean Harris

"Sed disæamet ea est ipsa optio mi vel ad ad ea hac libertatum, eros sit esse nec aperiam. Oøse quo mi ordinem ea purus adæconvincunturque"

​Hvad koster en kiropraktor?

​Priserne for en behandling begynder fra kun 313 kr. Er du medlem af Sygeforsikring Danmark, så kan du få tilskud til behandlingen.​​

Oplever du smerter eller ømme muskler og led, så kontakt os allerede i dag.​

Vi kan kontaktes på telefon 31 36 90 36 eller e-mail ulla@kiropraktorulla.dk.

Du kan også vælge at booke en tid online.

Om os

Hos Kiropraktisk klinik v/Ulla Kjær Knudsen fokuserer vi på forskellige behandlingsmetoder, alt efter hvilken klient vi har med at gøre. 

Alle klienter er forskellige – smerterne ligeledes. Vi gør altid vor bedste for at hjælpe kroppens led og muskler til at fungere optimalt.

Kontakt os

Kiropraktisk Klinik v/Ulla Kjær Knudsen​

Bækkeskovvej 4, 2665 Vallensbæk

- Klik for rutevejledning

Telefon: 26 14 90 36

E-mail: ulla@kiropraktorulla.dk

Åbningstider

​Mandag - torsdag

8:00 - 17:00​


Fredag

8:00 - 16:00