Baby kiropraktor – også for børn og unge​

Både børn og unge vil have gavn af kiropraktisk behandling hos en baby kiropraktor. Behandlingen kan hjælpe børnene med at slappe af og føle en lethed. Lange dage i skolen kan være med til at give børn eller unge spændinger, man som kiropraktor kan afhjælpe.

Typiske behandlinger hos en baby kiropraktor

Nogle af de problemer vi ofte ser hos børn og unge kan for eksempel være:

 • ​Kolik baby - spædbørn med koliksymptomer eller problemer med maven, eksempelvis forstoppelse
 • ​Spædbørn med nedsat bevægelighed i nakken eller skævheder i ryggen
 • Fladt kranie i den ene eller anden side
 • ​Skolebørn med smerter i ryg, lænd eller nakke
 • ​Skolebørn med skævheder i ryggen
 • ​Børn med spændingshovedpine


Børn kan få spændinger allurat som voksne og kan derfor have gavn af at komme til en babykiropraktor. På vores klinik ved Vallensbæk Strand nær Brøndby og Albertslund ønsker vi at hjælpe børnene og lette smerterne.

Kolik baby – sådan hjælpes du videre

Som forælder er det ikke sjovt at stå og se på ved sidelinjen. Kolik ved babyer kendetegnes oftest ved langvarige skrigeture, udspilet mave, meget luft i tarmen og urolig og forstyrret søvn. 

Der er et par tips man kan tage med videre, hvis man ønsker at gøre det bedste for sine børn. Sørg for at barnet:

 • ​Skifter stilling ofte
 • ​Retter ryggen når de sidder ned
 • ​Ikke falder sammen i nakken, når de bruger deres smartphone eller computer
 • ​Rører sig

Specielle tips til babyer: 

 • ​Cykle med benene enkeltvis og med begge hver gang I er på puslebordet. Herved masseres tarmene
 • Gå rundt med barnet maveliggende på din underarm, det kan lette på smerterne

Ønsker man at skabe de bedste betingelser for barnet, hvad end det er kolik baby eller større barn med smerter og uro i kroppen, kan man eventuelt kombinere en behandling hos os en baby kiropraktor med et jævnt fysisk aktivitetsniveau.

Skal du have hjælp af en baby kiropraktor?

Hvis du ønsker, at vi skal hjælpe dit barn via en kiropraktisk behandling udført af en baby kiropraktor, så kontakt klinikken. Ved første konsultation finder ud af, hvordan barnet har det, og derfra kan vi planlægge et behandlingsforløb.

Ring til os på telefon 31 36 90 36, send os en e-mail på: ulla@kiropraktorulla.dk eller udfyld vores kontaktformular og få mere information om priser osv.​

Har du nogle spørgsmål?​

Så kan du sende dem til mig via formularen,

​så vender jeg tilbage hurtigst muligt.​

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Følg os på Facebook​

​“

Jeg ser på hele mennesket, når folk kommer med rygsmerter eller problemer med nakke og skuldre. Jeg sætter samtalen højt. Behandlingen begynder ved første konsultation. Og du får øvelser og gode råd med hjem.

”​​

Udtalelser fra vores kunder

Her kan du læse et par udtalelser fra vores glade kunder.

Lars (53 år)

”Jeg havde pga. havearbejde og efterfælgende hård cykeltræning fået korsbenet trukket skævt. Det bevirkede, at min lænd låste fuldstændigt og jeg kunne næsten ikke gå eller stå oprejse. Når jeg stod op var min overkrop foroverbøjet samtidig med, at den var trukket kraftigt til højre. Jeg var kun i stand til at gå ved at støtte begge hænder på mine lår for derved at holde vægten fra overkroppen. Uden denne støtte faldt jeg sammen. Det var lidt kritisk eftersom jeg skulle holde sølvbryllup sidst på eftermiddagen😊 Seriøs og grundig forundersøgelse inden selve behandlingengik i gang. Jeg fik 2 behandlinger hos Ulla og allerede efter den første kunne jeg gå fra klinikken, så festen var reddet😊 Dagen efter fik jeg en opfølgende behandling og efter yderligere en dag sad jeg på cyklen igen 😊 Bedste anbefalinger herfra."

Michelle (27 år)

”Da sundhedsplejersken fortalte, at min datter på næsten 3 mdr. var C formet besluttede jeg mig for at kontakte en kiropraktor. Jeg søgte på google og der dukkede Ulla op, jeg kiggede på hendes hjemmeside og tænkte, det er hende der skal hjælpe min datter.

Lige fra jeg trådte ind af døren, kunne jeg mærke, at jeg var landet et godt sted. Ulla er fantastisk sød og virkelig god til børn (og deres forældre). Jeg følte mig tryg hele vejen igennem behandlingen.

Nogle måneder efter begynder jeg selv at få utrolig mange smerter i skulderbladet, ryggen og lænden, så jeg ringede og fik en tid hos Ulla, jeg har nu været til 4 behandlinger og jeg kan allerede mærke en stor forskel.

Der er ingen tvivl om, at Ulla er en kompetent kiropraktor med stor erfaring."

Søren (45 år)

”Fik en kompetent, tryg og god 1 behandling idag på en akut tid. Har været hos flere kiropraktorer og denne var den mest komplette. Kommer helt sikkert fast fremover."

​Hvad koster en kiropraktor?

​Priserne for en behandling begynder fra kun 313 kr. Er du medlem af Sygeforsikring Danmark, så kan du få tilskud til behandlingen.​​

Oplever du smerter eller ømme muskler og led, så kontakt os allerede i dag.​

Vi kan kontaktes på telefon 31 36 90 36 eller e-mail ulla@kiropraktorulla.dk.

Du kan også vælge at booke en tid online.

Om os

Hos Kiropraktisk klinik v/Ulla Kjær Knudsen fokuserer vi på forskellige behandlingsmetoder, alt efter hvilken klient vi har med at gøre. 

Alle klienter er forskellige – smerterne ligeledes. Vi gør altid vor bedste for at hjælpe kroppens led og muskler til at fungere optimalt.

Kontakt os

Kiropraktisk Klinik v/Ulla Kjær Knudsen​

Bækkeskovvej 4, 2665 Vallensbæk

- Klik for rutevejledning

Telefon: 31 36 90 36

E-mail: ulla@kiropraktorulla.dk

Åbningstider

​Mandag - torsdag

8:00 - 17:00​


Fredag

8:00 - 16:00