​Få rådgivning om kost og sundhed af erfaren kostvejleder

Har du behov for hjælp fra en kompetent kostvejleder? I så fald er du med garanti kommet til det helt rigtige sted. Hos Kiropraktisk Klinik tilbyder vi rådgivning inden for både kost og sundhed, og vi har især mange klienter fra Vallensbæk, Brøndby og Albertslund. 

Vores kostvejleder er uddannet af Lene Hansson i 2017, hvorfor vi altså har de rette forudsætninger for at give dig den bedste vejledning, når det kommer til din kost. Det skal endvidere nævnes, at vi i vores arbejde har fokus på:

  • ​Kostkombinering
  • Syre/Base balance

Holistisk og selvstændig kostvejleder for et sundere liv

Søger du således en holistisk og selvstændig kostvejleder, bør du tage kontakt til os allerede i dag. Vi vil hellere end gerne hjælpe dig med at opnå det vægttab, som du altid har drømt om, og som kan give dig en forbedret livskvalitet. 

Vi har masser af erfaring som kostvejledere, hvorfor vi er i stand til at tilbyde dig den optimale kostvejledning. Endvidere skal det nævnes, at du hos os altid er garanteret en fordelagtig pris, da vi mener, at alle bør have råd til at leve et sundt liv. 

Der er ingen tvivl om, at det kan være svært at omlægge sit liv, særligt når det kommer til kosten. Vi har den rette viden og erfaring i forhold til at spise sundt, og vi ved, hvad den rette ernæring indebærer.

Derfor er du kommet til det rigtige sted, hvis du gerne vil have kompetent vejledning i forbindelse med din kost.

Skriv eller ring med det samme, og hør mere

Leder du efter en dygtig og kompetent ernæringsvejleder til en konkurrencedygtig pris, behøver du altså ikke at lede længere. Vi tilbyder rådgivning inden for sundhed og kost, og med en uddannelse af Lene Hansson har vi de helt rette forudsætninger. 

Med vores hjælp vil du med garanti lettere kunne opnå det vægttab, du ønsker, og så tilbyder vi endda vores kostvejledning til en lav pris. Er du interesseret i at høre mere, skal du være mere end velkommen til at kontakte os allerede i dag.

Du kan enten vælge at sende en besked til e-mail ulla@kiropraktorulla.dk, eller du kan ringe på telefon 31 36 90 36.​

Har du nogle spørgsmål?​

Så kan du sende dem til mig via formularen,

​så vender jeg tilbage hurtigst muligt.​

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Følg os på Facebook​

​“

Jeg ser på hele mennesket, når folk kommer med rygsmerter eller problemer med nakke og skuldre. Jeg sætter samtalen højt. Behandlingen begynder ved første konsultation. Og du får øvelser og gode råd med hjem.

”​​

Udtalelser fra vores kunder

Her kan du læse et par udtalelser fra vores glade kunder.

Lars (53 år)

”Jeg havde pga. havearbejde og efterfælgende hård cykeltræning fået korsbenet trukket skævt. Det bevirkede, at min lænd låste fuldstændigt og jeg kunne næsten ikke gå eller stå oprejse. Når jeg stod op var min overkrop foroverbøjet samtidig med, at den var trukket kraftigt til højre. Jeg var kun i stand til at gå ved at støtte begge hænder på mine lår for derved at holde vægten fra overkroppen. Uden denne støtte faldt jeg sammen. Det var lidt kritisk eftersom jeg skulle holde sølvbryllup sidst på eftermiddagen😊 Seriøs og grundig forundersøgelse inden selve behandlingengik i gang. Jeg fik 2 behandlinger hos Ulla og allerede efter den første kunne jeg gå fra klinikken, så festen var reddet😊 Dagen efter fik jeg en opfølgende behandling og efter yderligere en dag sad jeg på cyklen igen 😊 Bedste anbefalinger herfra."

Michelle (27 år)

”Da sundhedsplejersken fortalte, at min datter på næsten 3 mdr. var C formet besluttede jeg mig for at kontakte en kiropraktor. Jeg søgte på google og der dukkede Ulla op, jeg kiggede på hendes hjemmeside og tænkte, det er hende der skal hjælpe min datter.

Lige fra jeg trådte ind af døren, kunne jeg mærke, at jeg var landet et godt sted. Ulla er fantastisk sød og virkelig god til børn (og deres forældre). Jeg følte mig tryg hele vejen igennem behandlingen.

Nogle måneder efter begynder jeg selv at få utrolig mange smerter i skulderbladet, ryggen og lænden, så jeg ringede og fik en tid hos Ulla, jeg har nu været til 4 behandlinger og jeg kan allerede mærke en stor forskel.

Der er ingen tvivl om, at Ulla er en kompetent kiropraktor med stor erfaring."

Søren (45 år)

”Fik en kompetent, tryg og god 1 behandling idag på en akut tid. Har været hos flere kiropraktorer og denne var den mest komplette. Kommer helt sikkert fast fremover."

​Hvad koster en kiropraktor?

​Priserne for en behandling begynder fra kun 313 kr. Er du medlem af Sygeforsikring Danmark, så kan du få tilskud til behandlingen.​​

Oplever du smerter eller ømme muskler og led, så kontakt os allerede i dag.​

Vi kan kontaktes på telefon 31 36 90 36 eller e-mail ulla@kiropraktorulla.dk.

Du kan også vælge at booke en tid online.

Om os

Hos Kiropraktisk klinik v/Ulla Kjær Knudsen fokuserer vi på forskellige behandlingsmetoder, alt efter hvilken klient vi har med at gøre. 

Alle klienter er forskellige – smerterne ligeledes. Vi gør altid vor bedste for at hjælpe kroppens led og muskler til at fungere optimalt.

Kontakt os

Kiropraktisk Klinik v/Ulla Kjær Knudsen​

Bækkeskovvej 4, 2665 Vallensbæk

- Klik for rutevejledning

Telefon: 31 36 90 36

E-mail: ulla@kiropraktorulla.dk

Åbningstider

​Mandag - torsdag

8:00 - 17:00​


Fredag

8:00 - 16:00