Professionel behandling af diskusprolaps​

Vi hjælper dig med specialiseret behandling af din diskusprolaps. Man kan risikere diskusprolapser langs hele rygsøjlen og vi behandler både din diskusprolaps i lænden eller din diskusprolaps i nakken. Efter en konstateret diskusprolaps, kan vi som kiropraktisk klinik hjælpe dig behandling og vejledning.


Som kiropraktor kan man i forbindelse med en behandling af en diskusprolaps i lænden og nakke give gode øvelser, der kan være med til at sikre stabilitet og nedsætte smerteintensiteten. 

Hvordan føles en diskusprolaps i lænd eller nakke?

Smerter i ryggen kan være belastende og forstyrrende. En diskusprolaps i lænd eller nakke opstår oftest ved gentagende uhensigtsmæssige bevægelser eller et tungt løft.

De typiske symptomer på en diskusprolaps i lænden kan være nedsat styrke og følsomhed i ben og tæer, samt smerter i lænden ved fremadbøjning. En forsigtig genoptræning med eksempelvis rygøvelser, kan være meget behjælpelig når symptomerne er aftaget.​​

De typiske symptomer for en diskusprolaps i nakken, er smerter og snorrende fornemmelser i armen og ved skulderbladet. Desuden mærker mange også smerte i nakken og i visse tilfælde er der også nedsat styrke og følsomhed i arm og fingre. 

I vores klinik her i Vallensbæk Strand ved vi akkurat, hvordan du har det, og derfor har vi også de rette midler til at hjælpe dig videre med en behandling af diskusprolaps ved bl.a. lænden eller nakken.

Vi samarbejder med lægen

Både fysioterapeuter og læger kan henvise dig til en behandling af diskusprolaps hos en kiropraktor, men du kan også selv kontakte os, hvis du gerne vil konsulteres og have en behandling.

​Særligt i forbindelse med patienter med diskusprolaps er vores samarbejde med læger og fysioterapeuter vigtigt. Både resultater fra scanninger og kiropraktorens behandling af en diskusprolaps ses som vigtige elementer i vejen mod helbredelse.

​Kontakt os angående behandling af diskusprolaps i lænd eller nakke

​Du kan kontakte os med og uden henvisning fra lægen, hvis du ønsker behandling af diskusprolaps.

Vores klinik holder til i Sundhedscenteret i Vallensbæk Strand nær Brøndby og Albertslund. 

Vi glæder os til at høre fra dig og sidder klar på telefon 31 36 90 36 eller e-mail: ulla@kiropraktorulla.dk.​

Se priser på pakkeforløb til behandling af diskusprolaps her:

Pakkeforløb pr. 1. oktober 2019

Har du nogle spørgsmål?​

Så kan du sende dem til mig via formularen,

​så vender jeg tilbage hurtigst muligt.​

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Følg os på Facebook​

​“

Jeg ser på hele mennesket, når folk kommer med rygsmerter eller problemer med nakke og skuldre. Jeg sætter samtalen højt. Behandlingen begynder ved første konsultation. Og du får øvelser og gode råd med hjem.

”​​

Udtalelser fra vores kunder

Her kan du læse et par udtalelser fra vores glade kunder.

Lars (53 år)

”Jeg havde pga. havearbejde og efterfælgende hård cykeltræning fået korsbenet trukket skævt. Det bevirkede, at min lænd låste fuldstændigt og jeg kunne næsten ikke gå eller stå oprejse. Når jeg stod op var min overkrop foroverbøjet samtidig med, at den var trukket kraftigt til højre. Jeg var kun i stand til at gå ved at støtte begge hænder på mine lår for derved at holde vægten fra overkroppen. Uden denne støtte faldt jeg sammen. Det var lidt kritisk eftersom jeg skulle holde sølvbryllup sidst på eftermiddagen😊 Seriøs og grundig forundersøgelse inden selve behandlingengik i gang. Jeg fik 2 behandlinger hos Ulla og allerede efter den første kunne jeg gå fra klinikken, så festen var reddet😊 Dagen efter fik jeg en opfølgende behandling og efter yderligere en dag sad jeg på cyklen igen 😊 Bedste anbefalinger herfra."

Michelle (27 år)

”Da sundhedsplejersken fortalte, at min datter på næsten 3 mdr. var C formet besluttede jeg mig for at kontakte en kiropraktor. Jeg søgte på google og der dukkede Ulla op, jeg kiggede på hendes hjemmeside og tænkte, det er hende der skal hjælpe min datter.

Lige fra jeg trådte ind af døren, kunne jeg mærke, at jeg var landet et godt sted. Ulla er fantastisk sød og virkelig god til børn (og deres forældre). Jeg følte mig tryg hele vejen igennem behandlingen.

Nogle måneder efter begynder jeg selv at få utrolig mange smerter i skulderbladet, ryggen og lænden, så jeg ringede og fik en tid hos Ulla, jeg har nu været til 4 behandlinger og jeg kan allerede mærke en stor forskel.

Der er ingen tvivl om, at Ulla er en kompetent kiropraktor med stor erfaring."

Søren (45 år)

”Fik en kompetent, tryg og god 1 behandling idag på en akut tid. Har været hos flere kiropraktorer og denne var den mest komplette. Kommer helt sikkert fast fremover."

​Hvad koster en kiropraktor?

​Priserne for en behandling begynder fra kun 313 kr. Er du medlem af Sygeforsikring Danmark, så kan du få tilskud til behandlingen.​​

Oplever du smerter eller ømme muskler og led, så kontakt os allerede i dag.​

Vi kan kontaktes på telefon 31 36 90 36 eller e-mail ulla@kiropraktorulla.dk.

Du kan også vælge at booke en tid online.

Om os

Hos Kiropraktisk klinik v/Ulla Kjær Knudsen fokuserer vi på forskellige behandlingsmetoder, alt efter hvilken klient vi har med at gøre. 

Alle klienter er forskellige – smerterne ligeledes. Vi gør altid vor bedste for at hjælpe kroppens led og muskler til at fungere optimalt.

Kontakt os

Kiropraktisk Klinik v/Ulla Kjær Knudsen​

Bækkeskovvej 4, 2665 Vallensbæk

- Klik for rutevejledning

Telefon: 31 36 90 36

E-mail: ulla@kiropraktorulla.dk

Åbningstider

​Mandag - torsdag

8:00 - 17:00​


Fredag

8:00 - 16:00