​En kiropraktisk klinik af højeste klasse

Som kiropraktor ved man, at kiropraktik både kan opfattes som fag og behandling. En kiropraktisk behandling har til formål at mindske funktionsforstyrrelser og smerter i led og muskler. Kiropraktisk Klinik v/ Ulla Kjær Knudsen her i Vallensbæk ved Brøndby og Taastrup har dygtige kiropraktorer ansat.

På kiropraktisk klinik v/Ulla Kjær Knudsen fokuserer vi på forskellige behandlingsmetoder, alt efter hvilken klient vi har med at gøre. Alle klienter er forskellige – smerterne ligeledes. Vi gør altid vor bedste for at hjælpe kroppens led og muskler til at fungere optimalt.

Vore primære arbejdsopgaver tæller blandt andet:

  • Samtale om dine smerter eller nedsatte funktion
  • Undersøgelse og diagnose
  • Eventuelt røntgenundersøgelse
  • Behandling af smertetilstande og nedsat kropsfunktion
  • Rådgivning om øvelser og træning​

Manipulationsbehandling på klinikken

En kiropraktisk klinik er mest kendt for manipulationsbehandling. Det er det kiropraktorer er specialister i.

Enkelt forklaret er manipulationsbehandling en behandling, der skaber en trykforandring i leddet, der gør, at smerter i led og knogler får en normal bevægelighed. Mange oplever en lethed og fuld bevægelighed efter en manipulationsbehandling på en kiropraktisk klinik, fordi den fjerner tryk og spændinger, der har samlet sig over længere tid. 

Booking til behandling? Kontakt os

Vi hjælper dig gerne, hvis du har et ønske om at få led og muskler til at fungere optimalt – igen. Vi hører gerne fra dig, hvis du har spørgsmål vedrørende booking eller behandling.

Kontakt os telefonisk på 31 36 90 36 eller ulla@kiropraktorulla.dk

KIROPRAKTISK KLINIK, ULLA KJÆR KNUDSEN