Behandling af diskusprolaps​

Vi hjælper dig med specialiseret behandling af diskusprolaps. Efter et konstateret diskusprolaps, kan vi som kiropraktisk klinik hjælpe dig med en lettere behandling.

Som kiropraktor kan man i forbindelse med en behandling med diskusprolaps give gode stabiliserende øvelser, der kan være med til at sikre stabilitet.

I vores klinik her i Vallensbæk Strand ved vi akkurat, hvordan du har det, og derfor har vi også de rette midler til at hjælpe dig videre med en behandling af diskusprolaps ved bl.a. lænden eller nakken.

Vi samarbejder med lægen

Både fysioterapeuter og læger kan henvise dig til en behandling af din diskusprolaps hos en kiropraktor, men du kan også selv tage kontakt til os, hvis du gerne vil konsulteres og have en behandling.

Særlig i forbindelse med patienter med diskusprolaps er vort samarbejde med læger og fysioterapeuter vigtigt. Både resultater fra scanninger og kiropraktorens behandling af en diskusprolaps ses som vigtige elementer i vejen mod helbredelse.

Kontakt os angående behandling af diskusprolaps​

Du kan kontakte os, selv både med og uden henvisning fra lægen, hvis du ønsker behandling af diskusprolaps, ryg, led og muskler.

Vores klinik holder til i Sundhedscenteret i Vallensbæk Strand nær Brøndby og Taatrup. Vi glæder os til at høre fra dig. Vi kan kontaktes på

telefon 31 36 90 36 eller e-mail: ulla@kiropraktorulla.dk.​

​Har du nogle spørgmål til min behandling?

Skriv til mig med dit spørgsmål eller hvis jeg skal kontakte dig. Jeg vender tilbage hurtigst muligt.​

Navn *
 
E-mail *
 
Besked *
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt
 

KIROPRAKTISK KLINIK, ULLA KJÆR KNUDSEN