Min holdning og baggrund

Jeg gør meget ud af at give dig god vejledning til øvelser og måder at leve på i hverdagen og på jobbet.

Forskningen viser at øvelser, gode siddestillinger og sport/bevægelse kan forebygge de mest almindelige smerter.

Jeg samarbejder desuden med et bredt netværk af eksterne specialister for at kunne give det bedste behandlingsresultat, fx:

  • ​praktiserende læge
  • massører
  • ​radiologer
  • ​fysioterapeuter
  • ​zoneterapeuter
  • ​ortopædkirurger
  • ​akupunktører
  • diætister
  • fodterapeuter

Flere af specialisterne har også deres klinikker i Sundhedscenteret i Vallensbæk. Du kan læse mere om de enkelte behandlere på Sundhedscenterets hjemmeside sundhedscenter.dk

Min baggrund

Min uddannelse er fra Anglo European College of Chiropractic, England, 1994.

Jeg har praktiseret på forskellige klinikker: Jeg har tager min turnus på en kiropraktisk i Viborg, og derefter arbejdet på forskellige klinikker i Frederikssund, Køge og Helsingør, inden jeg åbnede min egen klinik i Brøndby Strand i 1997.

Den 1. oktober 2012 flyttede jeg klinikken til nye moderne kliniklokaler i Sundhedscenteret i Vallensbæk.

Jeg tager også løbende på kurser for at holde mig opdateret på den seneste nye viden om faget. Mange af de kurser jeg deltager i omhandler behandling af spædbørn og børn, rehabilitering og psykens påvirkning af kroppen.

4 gange om året deltager jeg i møder med en lille gruppe kolleger fra området og her har vi faglig sparring samt forskellige oplæg udefra.

Har du nogle spørgsmål?​

Så kan du sende dem til mig via formularen,

​så vender jeg tilbage hurtigst muligt.​

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Følg os på Facebook​

​“

Jeg ser på hele mennesket, når folk kommer med rygsmerter eller problemer med nakke og skuldre. Jeg sætter samtalen højt. Behandlingen begynder ved første konsultation. Og du får øvelser og gode råd med hjem.

”​​

Udtalelser fra vores kunder

Her kan du læse et par udtalelser fra vores glade kunder.

Lars (53 år)

”Jeg havde pga. havearbejde og efterfælgende hård cykeltræning fået korsbenet trukket skævt. Det bevirkede, at min lænd låste fuldstændigt og jeg kunne næsten ikke gå eller stå oprejse. Når jeg stod op var min overkrop foroverbøjet samtidig med, at den var trukket kraftigt til højre. Jeg var kun i stand til at gå ved at støtte begge hænder på mine lår for derved at holde vægten fra overkroppen. Uden denne støtte faldt jeg sammen. Det var lidt kritisk eftersom jeg skulle holde sølvbryllup sidst på eftermiddagen😊 Seriøs og grundig forundersøgelse inden selve behandlingengik i gang. Jeg fik 2 behandlinger hos Ulla og allerede efter den første kunne jeg gå fra klinikken, så festen var reddet😊 Dagen efter fik jeg en opfølgende behandling og efter yderligere en dag sad jeg på cyklen igen 😊 Bedste anbefalinger herfra."

Michelle (27 år)

”Da sundhedsplejersken fortalte, at min datter på næsten 3 mdr. var C formet besluttede jeg mig for at kontakte en kiropraktor. Jeg søgte på google og der dukkede Ulla op, jeg kiggede på hendes hjemmeside og tænkte, det er hende der skal hjælpe min datter.

Lige fra jeg trådte ind af døren, kunne jeg mærke, at jeg var landet et godt sted. Ulla er fantastisk sød og virkelig god til børn (og deres forældre). Jeg følte mig tryg hele vejen igennem behandlingen.

Nogle måneder efter begynder jeg selv at få utrolig mange smerter i skulderbladet, ryggen og lænden, så jeg ringede og fik en tid hos Ulla, jeg har nu været til 4 behandlinger og jeg kan allerede mærke en stor forskel.

Der er ingen tvivl om, at Ulla er en kompetent kiropraktor med stor erfaring."

Søren (45 år)

”Fik en kompetent, tryg og god 1 behandling idag på en akut tid. Har været hos flere kiropraktorer og denne var den mest komplette. Kommer helt sikkert fast fremover."

​Hvad koster en kiropraktor?

​Priserne for en behandling begynder fra kun 313 kr. Er du medlem af Sygeforsikring Danmark, så kan du få tilskud til behandlingen.​​

Oplever du smerter eller ømme muskler og led, så kontakt os allerede i dag.​

Vi kan kontaktes på telefon 31 36 90 36 eller e-mail ulla@kiropraktorulla.dk.

Du kan også vælge at booke en tid online.

Om os

Hos Kiropraktisk klinik v/Ulla Kjær Knudsen fokuserer vi på forskellige behandlingsmetoder, alt efter hvilken klient vi har med at gøre. 

Alle klienter er forskellige – smerterne ligeledes. Vi gør altid vor bedste for at hjælpe kroppens led og muskler til at fungere optimalt.

Kontakt os

Kiropraktisk Klinik v/Ulla Kjær Knudsen​

Bækkeskovvej 4, 2665 Vallensbæk

- Klik for rutevejledning

Telefon: 31 36 90 36

E-mail: ulla@kiropraktorulla.dk

Åbningstider

​Mandag - torsdag

8:00 - 17:00​


Fredag

8:00 - 16:00